Games with Gold na júl ohlásené, zaujali vás?

TRON Legacy Games with Gold

Končí sa škola, začínajú prázdniny a s nimi prichádzajú aj nové hry zadarmo od Microsoftu. Tentoraz potešia hry určené pre Xbox 360, ktoré sú podporované aj na Xboxe One. Na Xboxe One sme sa pre zmenu dočkali ďalšieho suchšieho obdobia, keďže dvoma bezplatnými titulmi sú indie hry The Banner Saga 2 a Tumblestone.

Na Xboxe 360 bude pre zmenu na stiahnutie Rainbow Six: Vegas 2, pokračovanie mimoriadne obľúbeného Vegasu a zároveň hra, ktorú dostanete zadarmo spolu s jedničkou, keď si kúpite multiplayerový Rainbow Six Siege. Druhou hrou zadarmo je TRON: Evolution, ktorý v roku 2010 doprevádzal film TRON: Legacy. Vtedy sa vlastne do predaja dostala aj jedna cool myška od Razeru, ktorá mala celkom dobrý grip a tvar.

Aby som to teda zjednodušil, v prvej polovici mesiaca nás čakajú tieto hry:

  • The Banner Saga 2
  • Tom Clancy’s Rainbow Six Vegas 2

V druhej polovici mesiaca to potom budú:

  • Tumblestone
  • TRON: Evolution

Preto, ak máte o niektorú z vyššie menovaných hier záujem, určite ju nekupujte, keďže si ju budete môcť stiahnuť zadarmo už o niekoľko dní.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *