Microsoft po vydaní Xbox Scorpio umožní vymeniť starý za nový

Xbox Project Scorpio

Nevedno, či táto zaujímavá ponuka bude platiť aj u našich predajcov, ale je rozhodne dobré o nej vedieť. Microsoft zjavne nechce, aby sme mali doma tonu železa a aj preto plánuje pri vydaní Xbox Scorpio zaviesť výmenný program, kedy budete môcť vrátiť svoj starý Xbox One do obchodu a s doplatkom si vezmete Scorpio. Je k tomu viacero rozumných dôvodov a osobne ma táto ponuka celkom zaujala. Ale zas na druhú stranu, svojho „prvogeneračného“ One by som sa nezbavil.

Dôvod pre spustenie takéhoto programu je jasný. Pretože je Xbox Scorpio súčasťou rodiny Xbox One, podporuje absolútne všetky hry, ktoré kedy na One vyšli a preto už nie je dôvod mať doma dve konzoly, aby ste mohli hrať vaše obľúbené hry. Samozrejme, tie môžete hrať po boku nových titulov, ktoré vyjdú na Scorpio a ktoré budú využívať jeho 6-teraflopový výkon. Vďaka nemu má nový Xbox schopnosť utiahnuť plynulú virtuálnu realitu, 4K hranie a v neposlednom rade aj tých 60fps, s ktorými sme sa pri dnešných hrách moc nestretávali.

U tohto programu sa zároveň očakáva, že staré konzoly budú predávané cez bazár (tak ako to už aj dnes ponúkajú niektoré obchody). Tie si môžu potom kúpiť napríklad ľudia, ktorí nechceli za Xbox One minúť toľko peňazí, ale tiež si ich možno kúpia hráči z PS4-ky, ktorí switchli na PS4, lebo sa u nás buď Xbox One nepredával alebo aj keď už, tak viacerí ich známi už prešli na PS.

via DailyStar

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *