Deals with Gold – Tento týždeň je v zľave Dark Souls 3 a Assassin’s Creed

Dark Souls III Deals with Gold

Máme tu ďalší týždeň a s ním aj ďalšie zľavy, s ktorými tentoraz prišiel výpredaj hneď dvoch veľkých vecí.

Tou prvou je séria Assassin’s Creed, ktorá sa dočkala pekných zliav na Xboxe One a aj na Xboxe 360, takže si viete skompletizovať a odohrať celú sériu. A v neposlednom rade získať aj nové achievementy. A zrejme sa aj pripojiť do multiplayeru v starších hrách, keďže teraz by mohol pribudnúť počet hráčov. No a tou ďalšou novinkou je výpredaj hier od Bandai Namco, v ktorej si viete uloviť Dark Souls III alebo Project CARS. Je len na vás, či ste realista a chcete si vychutnať realistický motoršport alebo ste pesimista a chcete radšej počítať, koľkokrát zomriete.

Ale poteším vás, Dark Souls III je podľa mnohých o niečo ľahšie, než jeho predchodca. Ktorého, mimochodom, ak by ste chceli, tak si ho môžete tiež kúpiť. Ten má dokonca výhodnejšiu zľavu, ale nečudujeme sa, keďže Dark Souls III je aktuálna záležitosť.

Počujte Kefalín. A čo vy si predstavujete pod takým slovom „vojna“? V tohtotýždňovom výpredaji si môžete za príjemnú cenu uloviť Battlefield 4 aj Battlefield Hardline, no ak máte EA Access, tak potom je zrejme táto zľava pre vás irelevantná. Obe hry sú tu dostupné a narozdiel od plánovaného Titanfallu 2, aj budú. Ten totiž z nejakých dôvodov (asi kvôli Sony) nebude vôbec súčasťou programu EA Access.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *