Včerajší trailer potvrdil pravosť uniknutej mapy Red Dead Redemption 2

Rockstar včera zverejnil tretí trailer na Red Dead Redemption 2 a okrem toho, že sme v ňom mali možnosť začuť niečo z príbehu a zažiť trochu akcie, ukrýval aj niekoľko prekvapení.

Zrejme tým najprekvapivejším bola prítomnosť Johna Marstona, protagonistu prvej hry, v tomto traileri. Len sa tak opäť potvrdilo, že leaky boli pravdivé. Už skôr sme totiž vedeli, že hra bude prequelom k prvému vykúpeniu a že v nej bude hrať dosť veľkú rolu starý známy Dutch Van Der Linde a jeho gang. Hlavnou postavou však nie je Irish ani Seth, ale úplne nový hrdina Arthur Morgan. Včerajší trailer však nepotvrdil len zasadenie príbehu.

Potvrdil totiž aj pravosť uniknutej mapy z roku 2016, na ktorej bolo možné si prečítať množstvo názvov lokalít. Medzi nimi vidíme aj názvy Cornwall, Valentine, Van Horn a Annesburg, ktoré sa vo včerajšom traileri naozaj objavili. Samozrejmosťou je už Blackwater, teda najvyššie postavená, malá lokalita z Red Dead Redemption. A úprimne najviac ma prekvapuje nápis New Bordeaux – mesto z Mafie III. Žeby sa hry odohrávali v rovnakom univerze? Alebo sa dočkáme premenovania?

Red Dead Redemption 2 Leaked Map

via WCCFTech

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *