Destiny 2 sa bude podobať na World of Warcraft

 Destiny

Okolo Destiny 2 sme doteraz počuli veľa špekulácií, ale ani jedno oficiálne oznámenie. Na základe leakov sa nám však nová hra začína vyfarbovať ako celkom zaujímavá s množstvom noviniek. Inak tomu nie je ani dnes, kedy sa na fórach NeoGAF-u objavili ďalšie novinky, ktoré neboli určené pre verejnosť.

Tou najväčšou novinkou by malo byť vydanie hry aj na PC. Či to znamená podporu Xbox Play Anywhere, to netušíme, ale keďže teraz Activision leží v posteli skôr so Sony, tak pochybujeme. Každopádne, Destiny 2 má na všetkých platformách pôsobiť ako úplne nová hra a nebude pôsobiť len ako pokračovanie či expanzia tej predošlej. Podieľa sa na tom aj fakt, že Bungie vyvíja hru len na nové konzoly a PC, nie na Xbox 360 ani PS3. To sa odrazí na väčších a viac interaktívnych prostrediach, než v prvej hre. Plus, hra ponúkne úplne inú architektúru misií: Raids, Strikes, Missions, Social Spaces – to všetko sú veci, ktoré sa v Destiny 2 neobjavia.

Hra by sa mala podobať skôr na World of Warcraft, aj keď nie je jasné, že či bude mať podobný systém expanzií alebo nie. Ak by aj hej, mohol by to byť zaujímavý spôsob ako udržať novú sériu Bungie nažive. Plus, hra by sa mala zameriavať na Cabal a Saturn a hráči „budú mať dobré dôvody, prečo byť na Saturne“. Mimo iného to môžu byť nové rasy a fakcie a tiež nové enemy archetypy.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *