ASUS dáva k vybraným počítačom Forzu Horizon 3 (a Gears of War 4)

ASUS Forza Horizon 3

Forza Horizon 3. Bezpochyby tá najlepšia závodná hra, aká tento rok vyšla pre Xbox, je dostupná už aj pre PC. Za hru si musíte poctivo zaplatiť, ale existuje aj možnosť zohnať si ju zadarmo. Ak si kúpite počítač ASUS.

Asus totiž k novým počítačom a notebookom série G poskytne potešujúci darček v podobe Forzy Horizon 3. Samozrejme, pretože ide o digitálnu kópiu, tak je tu zahrnutá podpora Xbox Play Anywhere a teda možnosť hrať hru aj na PC a na Xbox One. Taktiež, ponuka platí len pre vybrané modely a teda pre:

  • G752VS, G752VM, GL502VS, GL502VM, G701VI, GL702VM, GT51CA, G11CD, G20CB

Prekvapením dokonca je, že modely, ktoré disponujú grafikou GeForce GTX1070 alebo GeForce GTX1080, dostanú zadarmo aj Gears of War 4, avšak to už záleží na predajcovi a od toho, či akcia od Nvidie platí aj v tomto prípade. O bezplatné Gears of War 4 sa totiž postarala Nvidia. Problémom však môže byť, že ceny zariadení sa pohybujú nad 1500€.

 

via Sector

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *