HTC Vive už otvoril brány obchodu Viveport

HTC Vive

Ak ste boli tento víkend na Y-Games v Bratislave, mohli ste si vyskúšať na vlastné oči HTC Vive. Osobne som to vyskúšal a ak si odmyslíme náročný setup, tak som bol celkom spokojný. Problémom Vive je, že potrebujete do elektriny zapojiť asi 4 rôzne veci, ale na druhú stranu, vychutnáte si to.

Ak už máte túto virtuálnu realitu doma, tak vás potom poteší, že HTC konečne celosvetovo spustilo Viveport. Je to vlastne app store s aplikáciami a hrami vytvorenými špeciálne pre HTC Vive a nájdete tu aj iný softvér, než na Steame. Pri príležitosti otvorenia Viveportu celosvetovo zároveň organizoval výpredaj s vecami len za $1. HTC ďalej prezentuje, že si môžete upraviť svoj Vive Home, pridať sa k Viveport Community alebo získavať tie najčerstvejšie novinky cez Viveport Premieres. Celkovo teda má HTC Vive čo ponúknuť.

Mimochodom, HTC Vive by mohol v budúcnosti podporovať aj Xbox Scorpio. Phil Spencer totiž vrvael, že škorpión by nemal byť obmedzený len na jeden typ zariadenia ale mal by umožniť používanie akejkoľvek virtuálnej reality, ktorú už možno aj vlastníte.

via WindowsCentral

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *