Novembrové Games with Gold oznámené

Games with Gold November 2016

Po októbri, mesiaci plnom launchov, sa blíži predposledný mesiac, november. A s ním aj nové Games with Gold, ktoré opäť ponúknu hráčom dve hry pre Xbox 360 a dokopy štyri hry pre Xbox One.

Medzi zľavami nás v novembri/listopadu čaká jedna indie hra a jedna detektívna, ktorá si získala zmiešané reakcie publika. Tou prvou hrou je novinka programu ID@Xbox, Super Dungeon Bros. Hoci to podľa názvu vyzerá na skákačku s našim obľúbeným inštalatérom, SDB je iné. Je to top-down dungeon. Ak ste hrali Diablo, viete, o čom hovorím. No a po ňom nasleduje Murdered: Soul Suspect. Nadprirodzená detektívka, v ktorej sa vžijete do role detektíva-ducha, ktorý skúma svoju vlastnú smrť a pátra po vinníkovi. Len je škoda, že jej tvorcovia zavreli krám mesiac po vydaní hry.

Pre Xbox 360 bude pre zmenu v prvej polovici mesiaca dostupná detskejšia záležitosť Monkey Island: Special Edition, no a v druhej polovici tu bude pre zmenu Far Cry 3: Blood Dragon. Teda bláznivá, futuristická hra, ktorú sme v redakcii zaradili do kategórie „WTF“. Obe hry sa dajú samozrejme hrať aj na Xboxe One vďaka spätnej kompatibilite. No a dokopy podľa slov Microsoftu ušetríme vďaka Games with Gold budúci mesiac 65 dolárov. Alebo ekvivalent v eurách.

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *