Gears of War 4 oslavuje halloween špeciálnym eventom

Gears of War 4

Nielen pokémoni, ale aj COG oslavujú Hallowen. V nedávno vydanom Gears of War 4 bol totiž spustený špeciálny halloweensky event s upravenými mapami aj módmi.

Štúdio Coalition v novom dodatku pridalo režim Pumpkin Ball, čo je vlastne upravený Dodgeball mód s 1-sekundovým respawnom a zníženým časom ochrany po respawne, takže vás čaká taký mimozemský halloweensky masaker. Užiť si ho naplno môžete na mapách Fallout, Forge, Harbor, Impact a Lift, ktoré majú byť upravené do „temnej“ podoby. V halloweenskom playliste sú aj štýlové tekvicové hlavy s novými ústami. Mimochodom, v režime Pumpkin Ball nechýbajú ani bonusové XP.

The Coalition tiež začalo predávať DLC v podobe Halloween Elite Pack, čo je vlastne elitný Gear Pack s minimálne 1 epickou alebo legendárnou kartou. Legendárne karty pochádzajú z kolekcie Day of the Dead Legendary Collection. Balíčky si môžete kupovať do 1. novembra/listopadu.

pumpkin-ball-gears-of-war-4

via XboxAchievements

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *