Microsoft svoje smart hodinky zrušil, aj tak ale začína predávať jedny pre Windows 10

vector-watch

Microsoft síce zrušil svoj projekt smart hodiniek, ale to ešte neznamená, že sa do tejto kategórie nikdy nevrhne. Na svete sú totiž hodinky Vector, ktoré okrem iného podporujú aj platformu Windows 10 Mobile.

Preto, aby dal Microsoft na vedomie, že aj jeho produkty sa dajú spárovať s inteligentnými hodinkami, začal predávať tieto hodinky priamo vo svojich kamenných obchodoch. Minimálne teda vo Veľkej Británii v Spojenom Kráľovstve Veľkej Británie a Severného Írska, kde oficiálne obchodíky Microsoft Store možno nájsť a navštíviť. Samotné hodinky sa radia svojim vizuálom k tým prémiovým, potešia však aj dlhou výdržou batérie, hoci na úkor displeja. Disponujú totiž e-ink displejom, ktorý má nízku spotrebu, lebo je čiernobiely. Navyše nemá žiadne vlastné podsvietenie ale jednoducho vstrebáva svetlo z okolia, čo je prospešné aj pre oči 🙂

vector-luna-rose-gold

Okrem toho majú 30-dňovú výdrž batérie, čo je niekoľkonásobne viac v porovnaní s ostatnými modelmi, ako sú Apple Watch, Samsung Gear alebo hodinky s Android Wear. Na hodinkách si viete sami nastaviť formu upozornení a samozrejme tu nechýba ani fitnes tracking, ktorý je dnes už súčasťou skoro všetkého (ale vieme, aká je fitnes realita). Bonusom naviac je vodotesnosť až do 50 metrov, ktorú má už len druhá generácia Apple Watch.

No a v neposlednom rade sa môžu pýšiť kvalitnými materiálmi. Tvorcovia použili kombináciu zafírového skla a nerezovej ocele, čo je kombinácia používaná práve u týchto drahších modelov. Veď aj na našom trhu sa dajú zohnať od 300€ vyššie. V predaji na Slovensku sú rôzne modely. Napríklad strieborný so strieborným kovovým remienkom, model pokrytý ružovým zlatom alebo aj tmavý so silikónovým remienkom.

Vector Watch Luna

via Microsoft Store

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *