Halo Wars si zahráme na Windows 10 ešte tento mesiac

Halo Wars

Halo Wars si na počítači zahráte ešte tento mesiac! Teda, ak máte predobjednané pokračovanie v Ultimate edícii.

Halo Wars: Definitive Edition bolo pôvodne oznámené len potichu, v tlačových správach a na Xbox Store. Práve tam mohli záujemci o Halo Wars 2 vidieť, že Ultimate edícia okrem Season Passu obsahuje aj bonus v podobe prvej hry zadarmo, vo vylepšenej podobe. Až doteraz však bolo o remastri úplné ticho a niektorí sa nazdávali, že Microsoft tento remaster zrušil. Nie je to pravda, pretože Microsoft formálne ohlásil tento titul na The Game Awards v piatok v noci.

Halo Wars: Definitive Edition dostalo svoj prvý trailer a tiež oznámenie, že každý, kto si predobjedná Halo Wars 2 (Ultimate), dostane skorý prístup k prvému dielu. Ten podporuje Play Anywhere a hrať sa bude dať na Xbox One aj na PC s Windows 10. Hardvérové požiadavky však ešte neboli odhalené a na tie si musíme ešte chvíľu počkať. Halo Wars však bolo pokladané za jednu z najlepších RTS stratégií pre konzoly, jednak kvôli jednoduchému ovládaniu (tu by si mala Civilizácia brať príklad) a jednak kvôli príbehu. Hoci išlo o spin-off, hra sa stále odohrávala v tom istom univerze ako hlavná séria. Dokonca je to prequel k pôvodnej hre, odohráva sa až 20 rokov pred ním.

Tým, ktorí si predobjednali Halo Wars 2 Ultimate Edition, Microsoft začne posielať kódy už 20. decembra/prosince, pričom tento kód je treba redeemnuť v Xbox Store. Klasika.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *