Nové DLC do Battlefield 1 je zatiaľ len na artworkoch, dátum vydania stále neznámy

Battlefield 1 They Shall Not Pass

Ani nové DLC nebude veľmi kompromisné a bitka o Stredozem sa vďaka nemu posunie na vyšší level. Vlastne… to je iná story. No nevadí, nové DLC pre Battlefield 1 poteší fanúšikov J.R.R. Tolkiena svojim názvom.

Názov datadisku znie „They Shall Not Pass“. Teraz to však nehovorí Gandalf Balrogovi, ale EA nemeckým vojakom, ktorí si vtedy robili zálusk na Francúzsko. Celá expanzia nás zavedie na viacero historických bojísk vo Francúzsku. Hlavnou témou dodatku je bitka o Verdun a vlastne sa odohráva počas nej. Takže sa nám Battlefield rozšíri smerom, ktorým môže ohroziť dedikovanú indie hru, ktorá chcela vyjsť na Xbox ešte tento rok.

Samotná expanzia bude pozostávať z 3 multiplayerových máp. Aj by sme vám ich ukázali v plnej kráse, no zatiaľ k nim má DICE pripravené iba koncepty. Vývoj nového dodatku je teda ešte na samom začiatku a zrejme ešte potrvá pár mesiacov, kým dodatok dorazí na Xbox. Svedčí o tom aj neznámy dátum vydania, celkom veľký rozdiel oproti BF4 a Hardline. DICE dokonca pri týchto konceptoch upozorňuje, že artworky neprezentujú finálny výsledok a tak sa môže expanzia drasticky líšiť! Mapy však budú veľké, najmä kvôli zameraniu na tanky a iné bojové stroje. Pechota a sniperi si však na týchto mapách nájdu taktiež.

battlefield-1-dlc-artwork-1

battlefield-1-dlc-artwork-2

battlefield-1-dlc-artwork-3

battlefield-1-dlc-artwork-4

battlefield-1-dlc-artwork-5

via DICE

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *