Je toto prvý pohľad na Call of Duty: People’s Army?

Call of Duty Vietnam

Len dve veci sú isté – nekonečný vesmír a každý rok nové Call of Duty. Napriek negatívnym ohlasom na Infinite Warfare si séria nedáva žiadnu pauzu a aj tento rok prináša nový diel. Má ale čím prekvapiť.

Na internete sa totiž objavilo video, ktoré zachytáva to, čím má byť menu Call of Duty: People’s Army. Na krátkom videu vidíme len málo obsahu a skôr ide o hlavné menu, ktoré nabralo historický motív. Hra je podľa všetkého zasadená do Vietnamu v čase Studenej vojny. Môžeme tiež vidieť font, ktorý je podobný tomu, ktorý sme mali možnosť vidieť v prvých dieloch série. Zaujímavé je, že video nahral užívateľ na neznámom evente, kde bol pozvaný do VIP zóny. Práve tam si mohol on a mnohí ďalší zahrať ako jeden z prvých hru, ktorá by mala byť predstavená tento rok.

No na druhú stranu, môže ísť o podvrh. Menu je chabé, nemá dostatok vizuálnych eventov koľko finálna hra (ale to je asi tým, že je to beta/alpha). Ale môže ísť pokojne o video natočené doma pred televízorom a následne je doň len dodaný šum z podujatia. A také zvuky sa dajú stiahnuť alebo nahrať kdekoľvek.

via Dexerto

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *