Pokémon GO: Vieme, ako budú fungovať Gen 2 evolúcie

Pokémon GO Gen II

Pokémon GO ešte minulý rok zaznamenalo príchod druhej generácie pokémonov. Nie však celej, ale len mláďat alebo Baby Pokémonov, ktorí sa ukrývajú vo vajíčkach. Je ich zopár, ale získať ich je veľmi ťažké.

Teraz však získavame prehľad aj o tom, ako budeme môcť evolvovať pokémonov z Gen 1 na tých z Gen 2. Druhá generácia totiž okrem úplne nových druhov priniesla aj nové evolúcie pôvodných pokémonov. Napríklad Onix sa môže vyvinúť na Steelix a Seadra sa môže stať Kingdrou. Niekedy sú tu dokonca dve cesty vývoja. Tak ako pri Eevee, ktorá sa môže vyvinúť na milióny -eonov, tak sa môže po novom Poliwag zmeniť v Politoed alebo Gloom na Bellossom.

Pokemon GO Gen2 Evolution Stones

No narozdiel od vývojov Eevee, tu to bude trochu zložitejšie. Na tieto špeciálne vývoje bude treba použiť niektorý z evolučných kameňov. Tie bolo treba mať na vývoj aj v pôvodných hrách na GameBoy, ako aj v kartovej hre. Nájsť ich budeme môcť točením Pokéstopov, ale je otázne, či budú vzácne alebo nie. Skôr si myslím, že áno, pretože takto by mohol mať Gen 2 evolúcie každý hneď. A cieľom Nianticu je udržať hráčov pri hre čo najdlhšie. Tiež nie je jasné, či vývoj vyžaduje aj candy alebo nie. Ale to uvidíme, až bude táto generácia vypustená.

A čo potrebujeme na vývoj čoho?

  • Sun Stone – Bellossom, Sunflora
  • Kings Rock – Politoad, Slowking
  • Metal Coat – Steelix, Scizor
  • Dragon Scale – Kingdra
  • Upgrade – Porygon2

Pokemon GO Gen II Pokédex

via TechPocket.net

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

2 komentáre

  1. Valorteam2 píše:

    Mňa bude velmi zaujímať ako bude vyzerať Rework Gymov. A PVP.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *