Nintendo Switch dostane špeciálnu verziu FIFA 18

Nintendo Switch FIFA 18

Svoj záujem o vyvíjanie hier pre Nintendo Switch nakoniec prejavila aj EA, ktorá potvrdila, že ich novou hrou pre túto konzolu bude FIFA 18. Bude však odlišná od tej, ktorú dostanú ostatné platformy.

EA k tomu zatiaľ neoznámila bližšie detaily, no je možné, že špeciálnej Switch verzii sa bude venovať na svojej EA Play konferencii v júni/červnu. Na nej by malo štúdio ohlásiť aj plejádu ďalších hier vrátane nového Need for Speed a Battlefrontu 2. Samozrejme tu nebudú chýbať ani športy, pričom môžeme čakať obvyklú zostavu FIFA 18, NHL 18, Madden NFL 18 a PGA Tour 18. Tentoraz však už zrejme žiadna z hier nevyjde na Xbox 360 ani PlayStation 3. Ale môžeme sa mýliť.

Každopádne, FIFA 18 je vyvíjaná štúdiom EA Canada na všetky platformy – Xbox One, PlayStation 4, PC a aj Nintendo Switch. Všetky platformy by mali ponúknuť režim Journey, no v prípade Switchu zrejme bez pokračovania dejovej línie Alexa Hunter. Jeho príbeh by mal v tomto dieli pokračovať, po boku ďalšieho príbehu. V prípade Nintenda Switch zároveň očakávame, že táto verzia ponúkne lokálny multiplayer pre 2 hráčov s JoyCon ovládačmi.

Dátum vydania je samozrejme naplánovaný na jeseň / podzim. Mala by odštartovať novú sezónu vydávania hier pre EA, keďže krátko za tým bude isto nasledovať NHL a vyjdú aj iné hry.

Suita City Stadium FIFA 17

via Gamespot

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *