Sea of Thieves dostáva nový trailer a štatistiky k 1. výročiu

Sea of Thieves Anniversary Update

Sea of Thieves sa na tohtoročnej Xbox E3 prekvapivo neukázalo, aj keď sme očakávali oznámenie nejakého nového obsahu. Novinky k hre si však nechal Microsoft na polnočnú Inside Xbox epizódu.

Hra sa teší obrovskej popularite, čomu napomáha aj fakt, že je dostupná cez Xbox Game Pass. Odmyslime si však dostupnosť a máme tu štatistiky, ktoré sú na hru, ktorá mala ešte minulý rok decentné hodnotenia, naozaj dobré. Nutno ale dodať, že aktualizácie, ktoré Sea of Thieves dostalo po vydaní, dostali hru do výrazne lepšieho stavu, v ktorom ponúka množstvo aktivít vhodných pre tímových hráčov aj sólistov.

Microsoft navyše počas E3 zverejnil prostredníctvom svojho webu štatistiky, ktoré odhaľujú, ako sa darilo moreplavcom počas prvého roka Sea of Thieves. Vieme tak, že hráči dokopy naplávali vyše 1,8 miliardy kilometrov, navštívili 844 miliónov ostrovov, teda približne 2,3 milióna denne a zarobili vyše 642 miliárd zlata. Okrem toho malo Sea of Thieves približne 432,5 milióna videní na YouTube a hráči napozerali 60 miliónov hodín livestreamov. Ďalej hráči odomkli vyše 70,1 miliónov achievementov, zakúpili si cez 100 miliónov kozmetických itemov a popredávali slušné množstvo itemov u troch námorných spoločností.

Ďalej, približne každý hráč počas prvého roka natrafil na 38 cudzích lodí, vybrakovali 8 vrakov, bojovali proti 8 skeletonským lodiam a 5 pevnostiam, približne dvakrát zhliadli Krakena (osobne som ich zhliadol viac) a bojovali proti 7 megalodonom.

Sea of Thieves Anniversary Update Year in Review

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *