EA oficiálne potvrdila FIFA 18 World Cup

FIFA 18 World Cup Edition Icon
Ešte dnes ráno sme vás informovali o tom, že sa EA chystá obohatiť FIFA 18 o režim World Cup.

Netrvalo dlho a len pred malou chvíľou ho oficiálne potvrdila, pričom priblížila všetky dôležité informácie. Ako sa dalo čakať, tak pôjde o bezplatný update pre Xbox One, PC a PS4 verzie hry. Jeho súčasťou bude 32 kvalifikovaných národných tímov, oficiálne lopty, 12 štadiónov a aj samotný režim World Cup. Veľkou novinkou bude režim vlastného turnaja, kde môžu hráči zápasiť aj s družstvami, ktoré sa nekvalifikovali – USA, Taliansko, Holandsko a Čile.

Update má aktualizovať aj viaceré stávajúce režimy FIFY 18, čo zahŕňa aj návrat World Cup Icons do FUT. V režime tiež budú k dispozícii kartičky s futbalistami z 32 kvalifikovaných krajín a ako už býva zvykom, môžete si tu vytvoriť svoj vlastný legendárny tím. Len dúfame, že to budem menej o loot boxoch a viac o tom, ako urobiť hráčom radosť. Predsa len by bolo pre EA zlé, keby si pohnevá ďalšieho partnera.

2018 FIFA World Cup Russia Update bude dostupný už 29. mája/května. Súčasne to vyzerá, že sa na trh dostane updatovaná krabicovka pre všetky štyri platformy – Xbox One, PC, PS4 a Nintendo Switch.

FIFA 18 World Cup Edition

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *