Tvorcovia Forzy Horizon pripravujú úplne novú značku

2015 BMW i8 in Forza Horizon 3 Rockstar Car Pack

Štúdio Playground Games dáva dôvod na radosť všetkým xboxerom. Okrem toho, že práve vydali nový balíček áut pre Forzu Horizon 3, tak oznámili založenie nového štúdia, ktoré bude pracovať na úplne novej značke.

Najväčším prekvapením je, že toto štúdio nebude vyvíjať závodné hry, ale bude pracovať na úplne iných žánroch a aj na nových herných značkách. Hneď teraz oznámili, že pracujú na novej open-worldovej záležitosti, o ktorej však zatiaľ nič viac neodhalili. Ich nová, zatiaľ nepomenovaná hra, tak bude mať s doterajšou produkciou štúdia spoločnú aspoň jeden faktor. Čo sa však týka práce na projekte, tie sú na samom začiatku a štúdio zároveň hľadá nové posily, ktoré by dokázali dotiahnuť túto značku do takej perfekcie, akou sa pýši Forza Horizon.

Nové štúdio by sa malo nachádzať v pešej blízkosti od kancelárií Playground Games, od čoho si tvorcovia sľubujú v prvom rade dobré, priateľské vzťahy medzi dvomi štúdiami. Ideálne by pre šéfa PG, Ralpha Fultona, bola možnosť vybehnúť po práci ako partia do nejakého blízkeho podniku, kde by sa vedeli spoločne zabaviť. Celkom ideálne pracovné prostredie, nie? Ak máte skúsenosť s vyvíjaním hier, tak potom možno práve nový projekt vám otvorí bránu hlbšie do sveta herného priemyslu. Nové štúdio pritom bude mať aj nové vedenie, pretože ako tvrdí Fulton, najlepšie je, keď jedno štúdio vyvíja súčasne len jednu hru a venuje sa jej na 100%. Zároveň môžeme očakávať Forzu Horizon 4.

Forza Horizon X360

via GamesIndustry.biz

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *