For Honor zavádza takmer stredoveké podmienky, cheateri budú bez milosti zabanovaní

For Honor

For Honor vyšiel v uplynulých dňoch a podobne ako každá online hra, aj ona čelí návalu podvodníkov, ktorí sa chcú nepoctivo dostať až na samý vrchol. No skôr, než ho dosiahnu, dostanú ban – bez milosti.

Ubisoft sa pri For Honor rozhodol zaviesť stredoveký nekompromis a mnohí cheateri dostali ban už po prvom upozornení. Ban navyše platí na účet, nie na hardvér. To zároveň znamená, že hráči, ktorí si aktivovali hru cez Ubisoft Club na PC a cheatovali, o túto licenciu automaticky prišli a z hry im tak ostal už len nepoužiteľný plastový obal a disk.

Do dnešného dňa Ubisoft zabanoval okolo 400 hráčov za cheatovanie a dokonca rozdal ďalších 70 banov za urážlivú komunikáciu. To sa samozrejme týka len PC verzie, kde hra využíva EasyAntiCheat systém. Na konzolách je to iné, tam na nahlasovanie cheaterov a urážlivej komunikácie stačí nahlásiť hráča tímu Xbox. Napríklad keď niekto na váš quickscope zareaguje slovami F**k you you f**kin‘ motherf**ker.

FOR HONOR - Standard Edition
FOR HONOR - Standard Edition
Developer: Ubisoft
Price: Free

via VG247

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *