For Honor sa zbavuje starožitného peer-2-peer pripojenia!

For Honor

Napriek hypu pred vydaním dopadol For Honor ako decentná hra, ktorú bohužiaľ zhadzovali veci ako hromada mikrotransakcií (Pay-2-Win) a peer-2-peer pripojenie. S prehistorickou technológiou multiplayeru je ale koniec.

Ubisoft totiž oznámil, že po novom už hra bude mať dedikované servery, na ktorých bude hra bežať. Na jednu stranu je to skvelé, na druhú stranu to znamená, že Ubisoft môže servery kedykoľvek uviesť do režimu údržby, takže sa vtedy do hry nikto nepripojí.

Ani prechod na dedikované servery a budovanie infraštruktúry však neovplyvní vydanie tretej a štvrtej sezóny, ako tomu bolo pri Rainbow Six Siege a aktualizačnej vlne Operation Health. Znamená to teda, že tretia sezóny štartuje v auguste/srpnu a potrvá až do novembra/listopadu, kedy ju vystrieda sezóna štvrtá.

Tretia sezóna prinesie nový duelový turnaj (beta), 2 nových hrdinov, 2 nové mapy, zvýši sa level cap reputácie, nové Legendary štíty a zbrane, nové emoty, oblečenie a ornamenty, ako aj pravidelné updaty zamerané na balanc a opravu chýb.

Štvrtá sezóna potom prinesie nový 4v4 PVP režim, ranked pre 4v4, režim Training Arena, aktualizáciu bojového štýlu, nový tutoriál, 2 nových hrdinov, 2 nové mapy, nové zbrane a brnenia, ako aj patche a opäť emoty, oblečenie a ornamenty.

For Honor Roadmap 2017

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *