For Honor sa prezentuje v 4K na Xbox One X

For Honor
Okrem toho, že tvorcovia z Frozenbyte potvrdili podporu 4K 60fps vo svojej pripravovanej hre Nine Parchments, podobné oznámenie má aj Ubisoft. Ten dnes vydal Xbox One X Enhanced patch pre For Honor.

Rezačka zo začiatku roka tak aspoň na čas zvýši svoju životnosť, keďže na hru sa zniesla kopa kritiky pre mikrotransakcie. Tie z AAA titulu spravili prakticky rovnaký alebo ešte väčší pay-2-win fest, než akým mal byť Star Wars Battlefront 2. Vývojári sa ale poučili a podobne ako EA, aj Ubisoft zapracoval na tom, aby hra bola spravodlivejšia voči hráčom-neplatičom. A odmenou pre všetkých xboxerov bude podpora Xbox One X.

For Honor si príde hneď na niekoľko vylepšení. Tým prvým je, samozrejme, podpora 4K. Nie je ale jasné, či pôjde o natívne 4K alebo či tvorcovia využijú checkerboarding alebo techniku dočasného downscalingu + checkerboardingu, akú sme videli v Assassin’s Creed Origins. Ďalej hra obdrž vylepšené odlesky na vode, vylepšené LOD modelyvyššie rozlíšenie tieňovvylepšené filtrovanie textúr. Aktualizácia je dostupná samozrejme zadarmo.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *