Windows 10 Mobile dostáva plnohodnotný Minecraft: Pocket Edition, od dokonalosti ho delí len Play Anywhere

Minecraft

Niekoľko dní dozadu Microsoft ukončil podporu pre Minecraft: Pocket Edition na Windows Phone. To však ešte neznamenalo koniec Pocket Edition na Windowse. V skutočnosti to znamenalo príchod plnohodnotnej Pocket Edition na mobily s Windows 10 Mobile.

Tá práve vyšla a podporuje všetko, čo k Windows 10 patrí. Obsahuje tak plnú integráciu služby Xbox Live, hromadu nových achievementov a tiež podporuje službu Realms. Navyše obsahuje všetko z mobilnej aktualizácie Ender Update, takže je táto verzia opäť o niečo bližšie k počítačovej. Táto verzia je navyše v podstate totožná s klasickou Windows 10 verziou, je však určená pre iný hardvér. Škoda len, že nepodporuje Play Anywhere.

Minecraft: Pocket Edition pre Windows 10 Mobile tiež podporuje Xbox One S Bluetooth ovládač, s ktorým bude ovládanie o niečo jednoduchšie. Tiež podporuje doplnky, ktoré z času na čas vychádzajú. Ak ide o achievementy, hra obsahuje rovnaké ako Win 10 verzia. Momentálne ich je 72 a majú celkovú hodnotu 1550 bodov. Čerešničkou nakoniec je, že ak ste mali Minecraft na Windows Phone, tak verziu pre mobilný Windows 10 môžete získať úplne zadarmo.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *