Exkluzívne: Crash Bandicoot dorazí na Xbox One koncom roka

Crash Bandicoot N Sane Trilogy

Crash Bandicoot bol nateraz oznámený len pre PlayStation 4, no keďže ho má na starosti Activision, bolo nám v momente jasné, že časom dorazí aj na ďalšie platformy. Na túto možnosť sme upozornili v našom staršom článku a krátko nato sa objavili tvrdenia, ktoré podporovali jeho pravdivosť.

Konkrétne írske Sony potvdilo, že Crash Bandicoot je časová exkluzivita a v tom istom čase sa objavili na internete aj informácie o tom, že Crash Bandicoot vyjde na PC s podporou 4K 60fps. Vďaka našim zdrojom však môžeme potvrdiť, že Crash Bandicoot dorazí na Xbox One ešte tento rok. Presný termín nevieme, no malo by sa tak stať na jeseň/podzim alebo na zimu (v čase vydania Scorpia?). Zdroje sa viac prikláňajú k vydaniu v novembri/listopadu. Keďže však hra na PC dostane podporu 4K 60fps a hra vyjde aj na Xbox, tak v prípade podpory Scorpia môže Microsoft celkom zabodovať. Môže totiž Scorpio predať aj za pomoci Crasha, ktorý by pobežal v hi-res kvalite.

Inak pripravovaný remaster N.Sane Trilogy je vlastne drastickým grafickým upgradom pôvodnej trilógie, ktorú ešte v 90-tych rokoch vydal Naughty Dog pre prvý PlayStation. Plánovaný remaster, oznámený ešte minulý rok na E3, vyjde toto leto na PS4 a neskôr dorazí na PC (Steam) a Xbox One.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *