EA oznámila finančné výsledky a ukázala, aké hry máme čakať v nasledujúcom roku

EA Electronic Arts

Podobne ako všetky ostatné značky, aj EA oznámila svoje finančné výsledky. No ako je zvykom len pri EA, ona už poskytla investorom tabuľku s hrami, ktoré máme očakávať v priebehu nasledujúceho roka – ktorý končí v marci/březnu 2018.

V infografike sú ukázané len tituly, ktoré boli ohlásené a teda zoznam nemusí byť kompletný. Aj keď v prípade EA sa už veci zvyknú mať tak, že kým to nie je na zozname, tým je menšia šanca že to v danom období vyjde. Sem-tam sa objaví nejaké to prekvapenie, ale to už dnes súvisí najmä s mobilnými hrami. A čo máme očakávať?

V prvom štvrťroku, ktorý trvá do konca júna/června, nemáme čakať nič. V tomto období malo vyjsť NBA Live 17 a viete, že sa o tejto hre celkom hovorilo. No keď už hra nestihla svoj pôvodný termín vydania v minulom roku, tak sa EA rozhodla, že s týmto pokračovaním nadobro sekne. A preto máme v druhom štvrťroku rovno očakávať NBA Live 18. Podobne ako Madden NFL 18 a NHL 18, sú to čisto konzolové hry. Jediným športom na PC bude FIFA 18.

V treťom štvrťroku môžeme čakať dve pecky, jednou je Star Wars Battlefornt II a druhou bude nový Need for Speed. Ten je však zatiaľ ukrytý pod rúchom tajomstva a tak sa celý názov hry dozvieme neskôr. Presnejšie 2. júna/června, kedy EA naozaj ohlási túto novinku. Najväčším prekvapením však je, že v štvrtom štvrťroku, čiže začiatkom roka 2018, vyjde UFC 3.

 

EA FY18 Announced Titles

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *