Tieto skladby hrali na E3-ke Microsoftu

e3 2019 soundtrack

Epická konferencia otvárajúca E3 priniesla niečo cez hodinu a pol tvrdých noviniek. Úžasné trailery obsahovali známe, niekedy neznáme, no rozhodne songy, ktoré sa oplatia zaradiť do tvojho playlistu. Poctivo sme ich vyshazamovali a prinášame kompletný zoznam.

ELIA EX – Rattle the Cage

Skladba z traileru hry The Outer Worlds od speváčky Elia Ex. Skladbu reuploadol Take-Two na svoj channel, pôvodne má song na YouTube nezávislej speváčky necelých 100 (!) videní. Pekný úlovok T2.

BLEEDING EDGE – E3 2019 TRAILER SONG [EXTENDED]

Skladba zrejme na zákazku vyrobená pre Ninja Theory do traileru. Moderné rockové riffy pekne sedia do 4 VS 4 akcie traileru, ktorý sme priniesli v predstihu práve bez tohto hudobného podmazu. Nakoniec ten leak ani tak nebolel, však? 🙂

Samurai – Chippin‘ In

Herná rocková kapela spadajúca do loru Cyberpunku. Preto mala hlavná postava v úvode traileru na bunde zozadu logo Samurai, išlo o merchovú bundu. Na E3 prezentácii mal Keanu tričko s logom Samurai.

Johnny Silverhand je hlavným vokalistom kapely Samurai a ako sme sa na E3 dozvedeli, jeho predlohou nie je nikto iný, že sám breathtaking Keanu Reeves. Kompletná skladba Chippin‘ In ešte nie je vonku, iba čo pozbierali fanúšikovia z trailerov. Tak zatiaľ aspoň takto.

Zayde Wolf – These are my people (?)

Okej, tu sme sklamali. Skladbu nevieme nikde nájsť. Podľa všetkého ide o Zayde Wolfa, ktorý robil skladby do minuloročných E3-jok. V refréne sa opakuje fráza These are my people, súdiac podľa toho, ide aj o názov skladby. Zatiaľ vyčkávame, kedy sa song objaví vonku. Je ale fakt dobrý. Zatiaľ si ho môžeme púšťať v pôvodnom zostrihu Game Pass hier.

HAEL – R U Game

V zostrihu Xbox Game Pass pre PC platformu sa objavila taktiež zaujímavá skladba. Ide o indie umelca Hael s počtom 1 500 subscriberov na oficiálnom kanály. Celkom sila, kde Microsoft nachádza tak dobré a neznáme songy.

Ozaj, na automatickom titulkovaní od YouTube sa pri refréne na konci tejto skladby objavil titulok Are you gay ?.

Billie Eilish – bury a friend

Gears 5 bol uvedený zaujímavým záberom na Kait Diaz a z nej kričiace vystupujúce hlavy. Skladba od Billie Eilish k tomuto psycho záberu nesmierne zapasovala.

Kto by ale dnes nepoznal Billie Eilish, či?

Trick Daddy – Let’s Go (feat Lil Jon & Twista)

Pri Gears 5 ešte ostaneme. Ukážka nového módu Escape, ktorá sa odohrávala pod stageom E3ky (wau!) obsahovala silnú rapovú legendu. V originále síce chýba to Chop Chop Chop, Fire, Fire, Fire, ale keď si pustíš tento song, nebude ti to chýbať.

Tegan and Sara feat. The Lonely Island – Everything Is AWESOME!!!

LEGO DLCčko do Forzy je pecka a trailer k nemu bol tiež sranda. Za mňa práve skutočné autá v LEGO prostredí pôsobia perfektne a najviac sa teším práve na zrážanie plastových kockatých stromčekov. Skladba Everything Is AWESOME!!! alebo Všechno je tu boží v češtine poznáme z prvého dielu LEGO Príbehu. Čo dodať, boží.

Des Rocs – Let Me Live / Let Me Die

Borderlands 3 si ide epické soundtracky od svojho predstavenia. Ku Des Rocs prihadzujeme aj skladbu zo staršieho traileru, ktorá nám príde dokonca ešte epickejšia – GRiZ – Can’t Hold Me Down

Toto bol výčet najlepších songov z E3 2019. Nemôžeme sa dočkať už tej ďalšej ?.

Herr Roman

Ku Xboxu ma donutílo vydanie GTA IV exklúzivne na konzoly. Od tej doby som si uvedomil pohodlnosť konzolového hrania a dodnes som naň nezanevrel. Ako Xboxer milujem čokoľvek, čo má na obálke R a hviezdičku. Okrem mainstream hier rád skúšam aj menšie tituly. Nech je to aj šialená japan-porno-puzzle hra. A som alkoholik. Či to sa sem už nepíše?

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *