Lords of the Fallen 2 doplatí na neúspech Snipera

Lords of the Fallen

Keď sa malé štúdio pokúša o veľké veci, môžu sa stať dve veci. Buď sa štúdiu podarí preraziť a vzniká fenomén, alebo zlyhať. V prípade poľského štúdia CI Games osud zvolil tú horšiu možnosť.

Štúdio, ktoré stojí za značkami Sniper: Ghost WarriorLords of the Fallen, čelilo v poslednej dobe kritike za to, ako dopadla ich posledná hra – Ghost Warrior 3. Ten síce ponúkal openworld, hra však zaostávala na viacerých frontoch – aj napriek tomu sa ale hre od nášho kolegu dostalo trošku nadpriemerné hodnotenie. Viď v našej recenzii tu.

Samotné štúdio však prešlo viacerými zmenami a jednou z nich je, že sa rozhodli ustúpiť od vývoja AAA titulov a namiesto toho sa chcú orientovať na lacnejšie tituly – AA. Táto zmena sa podľa všetkého dotkne aj pripravovanej hry Lords of the Fallen 2, na ktorú sa už tešilo celkom veľa fanúšikov tejto značky.

V princípe, pokračovanie poľskej soulsovky bude menej ambiciózne. Aké však v skutočnosti bude, dnes ani srnka netuší, pretože v štúdiu padali hlavy. Napríklad kľúčový vývojár Tomasz Gop, ktorý pracoval celé tri roky na LotF2. Dôvodom sú personálne zmeny alebo ak to chcete polopate, tak prepúšťanie kvôli nedostatku peňazí. Prekvapením však je, že aj keď na hre pracoval tri roky, tak sa robilo len na koncepte – vývoj samotnej hry ešte ani nezačal. Bude teda zaujímavé sledovať, ako sa vyvine situácia pri tejto hre.

via GameSite

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *