NBA Live 18 prinesie okrem príbehového módu aj ženské tímy

NBA Live 18

Po ročnej pauze sa NBA Live 18 vracia späť a prináša nové zmeny. Hra síce beží stále na Ignite Engine, no vôbec prvýkrát v histórii prináša ženský basketbal.

NBA Live tak ide po stopách FIFY a už na jeseň/podzim prinesie možnosť zahrať si za WNBA tímy. Pridaniu ženských tímov do NBA Live 18 samozrejme predchádzali jednania medzi EA a asociáciou WNBA, ktorá združuje práve americké basketbalové ženstvá. V hre sa tak objavia aj známe tváre WNBA ako Maya Moore, Brittney Griner, Diana Taurasi, Tina Charles, Sylvia Fowles, Alisha Gray, Chelsea Gray, Jonquel Jones alebo Alyssa Thomas. Kvôli autenticite pohybov sa na motion capture podieľala aj Kelsey Plum, ktorá bola na prvom mieste v minuloročnom WNBA Drafte.

Ženský basketbal má byť dostupný v sekcii WNBA Play Now. Jedná sa tak už o druhú veľkú novinku v sérii po pridaní príbehového režimu The One. Prakticky si tak EA vzala inšpiráciu od konkurenčného NBA 2K. Hra vychádza v septembri/září na Xbox One a PlayStation 4. Príbehový mód si bude možné vyskúšať ku koncu tohto mesiaca.

via XboxAchievements

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *