Overwatch dostal horúcu novinku – Deathmatch

Overwatch

Vo svete Overwatch-u sa schyľuje k veľkej aktualizácii. Blizzard totiž v novom videu priblížil detaily k pripravovanej novinke. Ňou bude režim Deathmatch.

Ten pôvodne v hre ani nemal byť, no Blizzard nakoniec od svojho pôvodného postoju poľavil. Hráči jednoducho chceli klasický Deathmatch a tak ho už onedlho dostanú. Dostupný bude cez Arcade sekciu v hre, ktorá zahŕňa sekundárne režimy. Hlavnou úlohou hráčov v Overwatch je totiž plnenie úloh na danej mape a nie len zabíjanie sa medzi sebou. Je však nevyhnutné, pokiaľ si hráč naozaj ide za svojim cieľom.

Samotný režim Deathmatch bude dostupný vo dvoch verziách – FFA (Free-for-All) zabíjanie pre 8 hráčov, z ktorých vyhrajú 4 s najvyšším počtom killov. Druhou obdobou bude Team Deathmatch, v ktorom sa proti sebe postavia 6v6 tímy. Úloha je podobná ako v TDM v Battlefielde, no s menej ambicióznym cieľom – 30 killov. Čo sa máp týka, tak pre FFA je teraz sprístupnená len upravená verzia Cheateau Guillard. Tímové súboje budú dostupné na iných mapách, ktoré budú postupne pribúdať. Deathmatche sú totiž zatiaľ len v testovacej fázi a onedlho bude dostupná „oficiálne“.

via GameSite

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *