Hráči na Xbox One si môžu prenajať vlastné servery v ARK: Survival Evolved

ARK: Survival Evolved

ARK: Survival Evolved si môžeme na Xbox One zahrať vďaka Preview programu už teraz, plná verzia hry však vychádza o pár týždňov. S blížiacim sa dátumom vydania tiež ARK odštartoval niečo, čím sa inšpirovala aj hra We Happy Few.

Vývojári totiž kvôli blížiacemu sa dátumu vydania nečakane zvýšili cenu na 60€, čo „potešilo“ hlavne tých, ktorí zmeškali letnú zľavu na Steame. Celkovej reputácii hry to ale veľmi neuškodilo, pretože si ju mnohí kúpili za menej, kým bola v Early Access.

ARK: Survival Evolved
ARK: Survival Evolved
Developer: Studio Wildcard
Price: Free

Zvýšenie ceny však nie je jediný zdroj príjmov pre vývojárov. Tí teraz oznámili, že hra dostane v septembri/září prenajateľné servery na Xbox One a PS4. Tie budú mať kapacitu až 100 hráčov a prenajímatelia si môžu servery ušiť na vlastnú mieru. Môžu upravovať parametre a dokonca vytvárať vlastné pravidlá.

ARK: Survival Evolved vychádza už 29. augusta/srpna na Xbox One, PS4 a PC. Hra dostane vylepšenia na Xbox One X, pobeží v 1080p 60fps.

via XboxAchievements

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *