Kinect hlási návrat s tromi novými hrami a podporou Xbox One X

Phil Spencer už pred časom sľúbil, že oznámi niečo v spojitosti s Kinectom. Čas plynul a za ten čas sme dostali dve exkluzivity – zaZen a Air Guitar Warrior. Teraz je čas na ďalšie tri.

Microsoft oznámil, že už 31. októbra/října vydá na Kinect tri nové exkluzivity, ktoré si však hráči vychutnajú aj s gamepadom či klávesnicou – všetky tri majú totiž podporou pre Xbox Play Anywhere a teda vyjdú na Windows 10. Tiež vieme, že každá z nich stojí 29,99€.

Disneyland Adventures

Prvým oznámením je remake pôvodnej Disneyland Adventures hry, ktorá vyšla ešte v roku 2011 na Xbox 360. Teraz sa vráti späť s podporou 4K rozlíšenia a HDR, pričom si celá rodina bude môcť vychutnať zábavy Disneylandu na svojom Xbox One. Hra sa inšpiruje skutočným Disneylandom a tak tu nechýbajú rôzne atrakcie alebo známe postavičky. V hre ich je 35 a nechýba medzi nimi Peter Pan, Snehulka, Káčer Donald a ani Mickey Mouse.

Tieto postavičky majú pre hráčov prichystaných až 100 úloh, ktoré môžu splniť, popri objavovaní disneylandu na Xboxe. V hre je zahrnutých 18 lokalít, kde okrem postavičiek nájdete aj skryté zberateľské predmety, autogramy a obchody so suvenírmi. No a v neposlednom rade nechýbajú ani grafické vylepšenia pre nový Xbox a zrejme aj nejaké novinky spojené s kvalitnejším senzorom Kinect 2.0 na Xbox One.

Rush: A Disney-Pixar Adventure

Opäť sa jedná o hru, ktorá vyšla na Xbox 360. Táto však vyšla neskôr, v roku 2012, a hráčom dala možnosť zažiť 6 rozprávkových svetov v úplne novej, pohybovej perspektíve. Veď kto z nás netúžil po tom zažiť dobrodružstvo s Woodym, Dory alebo Rodinkou úžasných? Tromi sériami to nekončí, nechýbajú tu totiž ani zážitky zo svetov RatatouilleHore do oblakov alebo Cars. To všetko sa vráti už na jeseň/podzim v 4KHDR na Xbox One X, Windows 10 a s podporou moderného Kinectu.

Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection

Priznám sa, nie je to tak dávno čo som si ťukal na čelo a zamýšľal sa nad osudom Zoo Tycoon. Ako malý som hru miloval a keď vyšla na Xbox One, neváhal som a kúpil som si ju. Že som sa za tie roky dostal len k demu a plnú verziu som ešte nehral, je len taký detail, ktorý plánujem skôr či neskôr zahrať. Simulátor Zoo sa najnovšie vráti v podobe Ultimate Animal Collection, ktorá prinesie až 200 zvierat, teraz remastrovaných pre 4KHDR.

Okrem širokej ponuky pekných tvorov, ktoré boli už v pôvodnej hre z 2013, teraz do hry zavítajú aj úplne nové zvieratá z Južnej Ameriky a Austrálie. Len dúfam, že nás Austrália neobdaruje hromadou hnusných pavúkov. Vieme, že pribudnú kengury a koaly, o ktoré sa môžete starať tak ako o mnohé ďalšie tvory v hre. Čo sa multiplayeru týka, svoju Zoo môžete zdieľať so štyrmi hráčmi na Xbox Live, ktorí hrajú buď na Xboxe alebo PC s Windows 10.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *