Postavajte si vlastný park v Jurassic World Evolution

Jurassic World Evolution

Včerajšia konferencia Microsoftu bola skôr o novinkách k už oznámeným hrám a službám, došlo však aj k pár ohláseniam, ktoré sme nečakali. Ako napríklad to o troch rodinných hrách pre Kinect alebo oznámenie novej hry Jurassic World Evolution.

V nej si hráči môžu budovať vlastný Jurský svet. Podľa prvého traileru to vyzerá, že sa bude hrať z pohľadu zvrchu a teda pôjde o klasickú budovateľskú stratégiu, akou bol aj Zoo Tycoon. Bodaj by nie, keď majú spoločného vývojára – Frontier Developments.

Jurassic World Evolution umožní hráčom od základov si vybudovať dinosaurí park, čo zahŕňa aj budovanie hotelov, atrakcií a v neposlednom rade ohrád pri dinosauroch. V laboratóriách potom môžu hráči vyvíjať nových dinosaurov, čo so sebou prináša nové výzvy a možnosti, ako vylepšiť svoj Jurský svet. Napríklad bude treba dávať pozor na to, aby sa mäsožraví dinosauri nevymkli spod kontroly a nezačali žrať návštevníkov.

K dispozícii bude celá mapa Isla Nublar aj okolitých ostrovov, takže s nedostatkom miesta určite nebude problém. Vydanie hry je naplánované na leto 2018, teda doprevádza nový film Jurassic World: Fallen Kingdom.

 

 

 

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *