Jurassic World Evolution umožní geneticky modifikovať dinosaury

Jurassic World Evolution
Jurský svet sa tento rok vráti hneď dvakrát. Okrem pripravovaného filmu s podnázvom Fallen Kingdom sa pripravuje tycoon s názvom Jurassic World Evolution. Ten majú na starosti Frontier Developments, tvorcovia Zoo Tycoon pre Xbox.

Hra s prvkami Zoo Tycoonu sa bude držať všetkého, čo je typické pre Jurský park. A tak, okrem toho, že hráči budú spravovať vlastný jurský svet, budú sa musieť vysporiadať s ďalšími problémami, ktoré sú pre chov dinosaurov typické. Ako napríklad, že geneticky modifikovaný dinosaur vylezie z klietky a začne konzumovať návštevníkov tejto zoo vzdialenej stovky kilometrov od civilizácie.

V hre sa budú veci kaziť mimoriadnym spôsobom na regulérnej báze, skoro ako vo filmoch, kde k pohrome dôjde prakticky vždy v ten najhorší moment. K rôznym problémom, s ktorými sa hráči budú musieť potykať, sú tropické búrky, výpadky elektriny (viete, čo sa stane, keď prestane fungovať elektrická bariéra…), úteky dinosaurov a aj korporátna špionáž. Odporúča sa tieto situácie riešiť čím skôr, pretože postupne každá z nich naberie na obtiažnosti a čaká vás riadna výzva.

Zaujímavé tiež je, že Jurassic World Evolution prinesie možnosť spravovať parky na viacerých ostrovoch a hráči si môžu zvoliť, na čo sa chcú sústrediť – bezpečnosť, výskum alebo zarábanie peňazí. A samozrejme – možnosť vytvárať geneticky modifikované dinosaury.

via WCCFTech

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *