Ďalšia hra zo série Batman: Arkham už nebude

Batman Arkham Knight

Hry podľa filmov a filmy podľa hier sú taká veľmi špecifická kategória. Kategórii totiž vládlo v poslednej dobe veľmi veľa zlých projektov, sem-tam sa ale našli svetlé výnimky vrátane série Batman: Arkham.

Lenže o ďalšie pokračovanie tejto série si netreba robiť starosti. Herec a dabér Kevin Conroy, ktorý prepožičal svoj hlas práve samotnému Batmanovi, prehlásil, že kvadrilógia Batman: Arkham je ukončená. Sériu tak tvoria len štyri hry, ktoré sme už všetci mali možnosť hrať – Arkham City, Arkham Asylum, Arkham Origins a Arkham Knight.

Štúdio Rocksteady, ktoré vyvinulo všetky štyri diely, sa dnes zameriava na vývoj iných hier a hoci sú detaily zahmlené, trúfame si povedať, že budú postavené na ďalších značkách od Warner Bros. Vývojárske štúdio v konečnom dôsledku spadá pod filmového giganta. Hovorí sa dokonca o možnej Superman hre, ktorá by možno mohla dosahovať kvalít Arkhamu. Ono, keď sa tak nad tým zamyslím, tak Superman hra by bola vlastne celkom logický krok.

Batman Arkham City GOTY Parody

via WCCFTech

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *