Microsoft nebude rozdávať Kinect adaptéry k Xbox One X

Kinect Adapter for Xbox One S and Windows 10

Microsoft spravil minulý rok celkom lukratívnu akciu pre tých, ktorí chceli prejsť na Xbox One S a naďalej chceli používať Kinect. Takíto užívatelia mali možnosť získať adaptér zadarmo až do marca/března 2017.

Ľudia, ktorí ale čakali na možnosť získania Kinect adaptéru zadarmo pri upgrade z Xbox One na Xbox One X, majú smolu. Aaron Greenberg už potvrdil, že sa jednalo o jednorázovú, časovo obmedzenú ponuku pre switcherov na Xbox One S a akcia sa nebude opakovať. Jedinou možnosťou tak ostáva len kúpa adaptéru, ktorý sa dá u nášho partnera ProGamingShop.sk kúpiť za 39,99€.

Samotný adaptér umožňuje pripojiť Kinect senzor ku novým konzolám Xbox One S a Xbox One X, ako aj k počítačom s Windows 10. Dôvodom je, že nové konzoly už nemajú dedikovaný Kinect port a ani zdroj, ktorý by dodával kamere energiu. Preto je treba ho v takomto prípade pripojiť pomocou USB portu nielen k Xboxu (alebo PC), ale aj do elektriny.

Kinect Adapter

via Twitter

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *