Ďalší neúspech Amazon Game Studios, projekt Breakaway bol zmrazený

Breakaway
Amazon Game Studios predýchavajú ďalší neúspech. Vývojárske štúdio spoločnosti Amazon totiž oznámilo zmrazenie ďalšej svojej hry – Breakaway.

Jednalo sa o prvú ohlásenú hru z dielne Amazon Game Studios, svojim osudom však nasleduje tituly, ktoré nikdy neuzreli svetlo sveta, a pochádzajú od rovnakého štúdia. Firma totiž už skôr do svojich radov vzala bývalých tvorcov zo štúdií ako je Valve alebo Crytek, vrátane pár „veľkých rýb“. Mimo iného totiž Amazon zamestnal Kim Swift (Portal 2), ktorá dnes pracuje v Motive Studios na nemenovanej Star Wars hre pre EA, a režiséra Far Cry 2, Clinta Hockinga.

Breakaway bola 4v4 onlinovka, ktorá kombinovala prvky multiplayerových hitov Overwatch a Rocket League. Okrem toho mala do seba zabudovanú hlbšiu podporu pre Twitch, skoro ako to umožňuje Mixer. V prípade Breakaway mohli streameri hrať so svojimi divákmi. Hra naposledy obdržala verejný alpha test (28.9.), odvtedy však tvorcovia nedali o hre vedieť absolútne nič. Zrušenie hry potvrdili najprv dva zdroje pre Kotaku, neskôr ich slová zopakoval samotný Amazon. Ten však diplomatickejšie oznámil, že hru treba prerobiť a je odložená na neurčito.

via Kotaku

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *