Deals with Gold oslavujú vydanie Xbox One X

Quantum Break
Vydanie Xbox One X sprevádza vydanie nového Super Lucky’s Tale, ale aj nové zľavy Deals with Gold.

Medzi zľavami nájdeme tentoraz aj niekoľko hier, ktoré vám pomôžu osláviť vydanie novej konzoly. Sú to totiž hry, ktoré majú podporu novej konzoly a vyťažia tak jej hardvér na maximum a zatiaľ čo niektoré bežia v natívnom 4K, iné bežia v nižšom, zato však s kvalitnejšími vizuálnymi efektami. Medzi takými nájdeme napríklad Homefront: The Revolution alebo Quantum Break.

Posledný diel Homefrontu obdržala patch, vďaka ktorému beží v 3200×1800 rozlíšení s HDR a dodatočnými vylepšeniami. Quantum Break pre zmenu beží v 1440p rozlíšení, čo má síce od bežného 4K rozlíšenia na polovicu ďaleko, ale vidíme tu množstvo vizuálnych efektov, ktoré dali zabrať už pôvodnej konzole a aj počítačom. Jednoducho, dosiahnuť natívne 4K v tejto hre bolo nemožné. Medzi zlacnenými hrami s podporou pre Xbox One X nájdeme aj futuristickú soulsovku The Surge, ako aj bojovku Killer Instinc, ktorá beží v 4K 60fps. Potom je tu ešte niekoľko  DLC a titulov, ktoré podporu pre novú konzolu zatiaľ nemajú.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *