Injustice 2 vychádza na Windows 10 s nekompletnou podporou Xbox Live

Injustice 2
Po mesiacoch špekulácií Injustice 2 konečne vychádza aj na PC. Prekvapením je, že hra nevyšla len na Steam, ale aj na Windows Store s podporou Xbox Live.

Vydanie hry priamo pre Windows 10 je prekvapením, pretože sa o tejto verzii prakticky vôbec nehovorilo. Prakticky vo všetkom je totožná s verziou pre Steam; okrem základnej hry sú k dispozícii aj DLC balíčky a Ultimate edícia, ktorá ponúka Season Pass. Zásadnou výnimkou však je, že miesto dedikovaných serverov alebo Steamu využíva Xbox Live. Bohužiaľ, s kopou nedostatkov.

Multiplayer je totiž jediná vec, ktorú hra ponúka v rámci svojej Xbox Live integrácie. Neponúka žiadne achievementy, dokonca ani Play Anywhere. No a učebnicovým príkladom toho, ako nerobiť hru, je vlastne aj ten multiplayer. Hoci beží cez Xbox Live, hra nemá ani cross-platform multiplayer s Xbox One. Hráči, ktorí si hru kúpia cez Windows Store, sú tak vlastne odkázaní na hľadanie hráčov, ktorí si hru kúpili touto cestou na PC. Aspoň na utešenie podporuje 4K, HDR a lokálny multiplayer, ktorému niet čo vytknúť.

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *