A Plague Tale: Innocence a ďalšie dve hry oznámené pre Game Pass na PC

A Plague Tale: Innocence (Xbox Game Pass for PC)

Iba pár dní po tom, ako Microsoft oznámil januárové/lednové prírastky do ponuky Xbox Game Pass na PC a konzolách, boli oznámené ďalšie tri hry na PC.

Spoločnosť oznámila novú akciu, v rámci ktorej môžu hráči na PC získať prvé tri mesiace predplatného len za 1€. Súčasne s tým boli oznámené hry A Plague Tale: Innocence, Children of Morta a Gris, ktoré už čoskoro pribudnú do služby.

Children of Morta je akčnou RPG sledujúcou príbeh netradičnej partie hrdinov bojujúcich proti temnote zvanej Korupcia. V hre budete sekať nepriateľov a vylepšovať svoje postavy. Hra je zatiaľ ako jediná z troch dostupná v ponuke Game Passu a to nielen na PC, ale aj na Xbox One.

V titule Gris pre zmenu zažijete pokojný gameplay a množstvo výzev, ktoré potrápia vašu šedú kôru. A pritom všetkom sa nemusíte báť nepriateľov, smrti ani frustrácie z toho, že niečo neviete prejsť. A napokon tu máme príbehovú záležitosť A Plague Tale: Innocence, prvý veľký vlastný projekt štúdia Asobo, ktoré pracovalo na portoch hier pre Xbox One a dnes pracuje na novom Flight Simulatore. Hra sa odohráva v časoch Čierneho moru a sleduje mladej Amicie a jej malého brata Huga. Je to síce len jednorázová príbehovka, ale odporúčame si ju zahrať, prípadne ešte predtým prečítať našu recenziu.

Rovnako tak sme sa dozvedeli, že ponuku Game Passu na Xboxe opustí koncom mesiaca päť hier vrátane resident evil 4, Tom Clancy’s The Division, Tomb Raider: Definitive Edition, Saints Row: The Third a Middle-earth: Shadow of Mordor Game of the Year Edition.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

2 komentáre

  1. Felix píše:

    A Plague Tale: Innocence bych chtěl na XBOX. 🙁

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *