MajorNelson teasuje prvé dve prírastky do Xbox Game Pass na rok 2018

Ponuka Xbox Game Pass sa rozšíri aj v januári/lednu a aj keď je zatiaľ priskoro na odhalenie celého zoznamu, MajorNelson už odhalil dva prírastky, ktoré nás čakajú.

Medzi prvými hrami, ktoré pribudnú do služby Xbox Game Pass budúci rok, sú hry Devil May Cry 4: Special EditionNBA Playgrounds.

Devil May Cry 4: Special Edition je remastrom klasickej DmC hry, ktorá vyšla pôvodne na Xbox 360 v roku 2008. Takto si xboxeri budú môcť pripomenúť nadprirodzený gotický svet. Tentoraz aj z pohľadu nového hrdinu Nera, ktorý má za úlohu zastaviť Danteho po tom, ako zabil všetkých členov Rádu meča vrátane ich vodcu. Vo štvrtom dieli Devil May Cry sa hrá za dvojicu postáv, skoro ako v Halo 5: Guardians.

Druhou novinkou je spomínané NBA Playgrounds, ktoré je takou arkádovou verziou NBA. Ide o zápasy 2v2 s lokálnym multiplayerom pre štyroch hráčov, ale aj online s hráčmi z celého sveta cez Xbox Live. O víťazstve online aj offline rozhoduje samozrejme zručnosť všetkých prítomných. A keď nie je prítomný nikto, dá sa hrať aspoň offline solo zápas, vhodný tiež na trénovanie, aby hráči vyšli zo zápasu ako MVP.

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *