GoldenEye 007 prichádza do Game Passu, bude zadarmo pre majiteľov Rare Replay kolekcie

007 GoldenEye

Po naozaj dlhom čakaní sťa blesk z jasného neba Rare oznámilo návrat legendárnej hry GoldenEye 007. Ohlásená bola na včerajšej Nintendo Direct Showcase, a tušíte správne, hra príde na Nintendo Switch. A samozrejme aj do služby Xbox Game Pass na konzolách Xbox.

Titul z dielne Rare totiž tento rok oslávil 25 rokov a o možnom ohlásení sa vravelo už veľmi dlho. Dokonca už v januári na internet unikol zoznam achievementov, a pred nejakým časom sme sa dočkali úniku nikdy nevydanej Xbox 360 verzie. Hra však bola konečne ohlásená ako exkluzivita pre Xbox a Nintendo Switch.

Tvorcovia síce nesľúbili žiaden dátum vydania, ale spomínajú, že hra bude obsahovať oproti originálu achievementy, 4K rozlíšenie a lepší framerate aj pri hraní v lokálnom split-screen multiplayeri. Zaujímavé pritom je, že online multiplayer je dostupný iba pre Nintendo Switch. Rovnako tak bude hra obsahovať rôzne nastavenia ovládania a to aj podporu dvoch analógových páčok – niečo, čo klasika na N64 ešte nemala.

Pri tomto vyhlásení sa však stretávame s rôznymi odpoveďami. Microsoft oznámil, že hra ako taká nebude obsahovať online multiplayer. Oproti tomu sa na oficiálnom webe James Bond značky spomína, že online multiplayer pre štyroch hráčov bude dostupný exkluzívne pre Nintendo Switch.

Na Xbox One a Xbox Series X|S bude hra dostupná buď cez službu Xbox Game Pass alebo – ak vlastníte digitálnu verziu Rare Replay kolekcie, potom bude hra dostupná zadarmo.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Jeden komentár

  1. Rado píše:

    A kde je? Zatiaľ nič nevyšlo. Už som to prešiel na N64, čakám na xbox verziu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *