Devil May Cry HD kolekcia nebude nikde podporovať 4K

 Devil May Cry HD Collection
Napriek tomu, že sa minulý týždeň špekulovalo o predstavení nového Devil May Cry exkluzívne pre PlayStation 4, Capcom oznámil len vydanie HD kolekcie predošlých častí na súčasné železo.

Teda, pokiaľ pod súčasným železom máme na mysli základný Xbox One, Xbox One S alebo PlayStation 4. Na rozdiel od iných hier totiž HD kolekcia nebude podporovať 4K rozlíšenie na žiadnej z powerhouse konzol a dokonca bola definitívne vylúčená podpora 4K na PC. Namiesto toho bude hra bežať na všetkých platformách v 1080p 60fps, a to platí aj pre Xbox One X aj PS4 Pro.

Samotná kolekcia vyšla ešte v roku 2012 pre PlayStation 3 a Xbox 360 a obsahovala prvé tri časti v 720p 60fps. Druhé vydanie sa teda odlišuje rozlíšením, inak sa jedná o navlas rovnakú záležitosť, akú sme tu už mali. Nedá sa povedať, že by to bolo niečo neobvyklé, hlavne nie pri Capcome. Počas svojej existencie vydal obrovské množstvo portov a remastrov pôvodných Resident Evil hier a vydal ich na všetky možné platformy. Výnimkou nezostal napriek spätnej kompatibilite ani Xbox One.

via USGamer.net

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *