Take-Two vydá ďalšiu veľkú RPG od Obsidianu

Obsidian, ktorý stál napríklad za hrami Fallout: New Vegas alebo zrušenou launch exkluzivitou pre Xbox One, Stormlands, získalo vydavateľa pre svoju pripravovanú RPG.

Vydavateľom bude novozaložené vydavateľstvo Private Division, ktoré spadá pod Take-Two. Tento gigant má pod sebou aj také firmy ako 2K Games, Gearbox alebo Rockstar. Na rozdiel od týchto stálic bude Private Division fungovať ako vydavateľ pre najlepšie nezávislé štúdiá na svete a bude im poskytovať dostatočnú podporu na to, aby hry mali celosvetový komerčný úspech.

Pripravované RPG od štúdia Obsidian má byť veľkým projektom. Okrem iných veteránov herného priemyslu na ňom totiž robia aj Tim Cain a Leonard Boyarsky, tvorcovia série Fallout. O projekte sa dozvieme viac v budúcnosti, Tim Cain však už naznačil, že hráči budú milovať hru, ak majú radi reaktívne svety a typický humor týchto tvorcov.

Z dielne Private Division má v budúcnosti vyjsť aj niekoľko ďalších hier. Presnejšie Ancestors: The Humankind Odyssey od štúdia Panache Digital Games, Project Wight od štúdia The Outsiders, neohlásená sci-fi FPS od štúdia V1 Interactive a Kerbal Space Program.

via WCCFTech

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *