Sea of Thieves dostane vlastný komiks

Sea of Thieves
Tak ako získal Warcraft kopu kníh a ako Halo získalo vlastný seriál, aj Sea of Thieves sa objaví v druhotnej forme, ktorá rozšíri lore tejto pirátskej hry.

Pripravovanú hru od Rare bude sprevádzať séria komiksov, ktoré budú sledovať príbeh dvoch súperiacich pirátskych bánd. Ako to už pri týchto rivalstvách býva, spája ich spoločná minulosť a jediný osud. Obe bandy pátrajú po starodávnom poklade, cesta k nemu je však tŕnistá. Piráti sa budú musieť vysporiadať s hordami nemŕtvych, zákernými pascami a súboje medzi sebou samými. Prvé číslo komiksu vychádza v marci/březnu 2018, po boku hry.

Sea of Thieves Comic Art

Sériu bude vydávať vydavateľstvo Titan Comics, ktoré tiež oznámilo komiksy podľa hier BloodborneWolfensteinTekken. O scenár pirátskeho komiksu sa postará Jeremy Whitley (Thor vs. Hulk) a do grafickej podoby ho premietne Rhoald Marcellius (The Incredible Hulks, Warren Ellis‘ Supergod).

Samotná hra má vydanie naplánované na 20. marca pre Xbox One a Windows 10, pričom je zameraná na koordinovaný tímový multiplayer. Hráči hrajú za niektorého člena pirátskej posádky a len spoločným úsilím môžu plniť questy a ďalšie úlohy, ktoré hra prichystá. Titul podporuje cross-platform multiplayer, Play Anywhere a na Xbox One X beží v natívnom 4K rozlíšení pri najvyšších nastaveniach, aké budú dostupné na PC.

via Gamespot

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *