Deals with Gold prinášajú zľavy na GTA V, české tituly a ďalšie indie hry

GTA Criminal Enterprise Starter Pack
Pomerne skromnú ponuku minulotýždňových zliav Deals with Gold vystriedala ďalšia, rozsiahlejšia.

V novej ponuke zlacnených hier nájdeme hlavne nezávislé tituly a menšie hry. Nájdu sa tu však aj rôzne špeciality. Medzi nimi nájdeme napríklad exkluzivitu Tacoma, ktorá vyšla minulý rok v lete a ktorá podporuje Play Anywhere. Podporu tejto funkcie obsahujú aj ďalšie zlacnené tituly, menovite The Long Dark, ktorá vyšla minulý rok z programu Game Preview, a titul Defunct.

A aby toho nebolo málo, v zľave nájdeme aj niekoľko hier z nášho regiónu. Ambicióznu košickú diablovku Vikings: Wolves of Midgard tu síce nenájdeme, zato tu vidíme české tituly Dex a Rememoried. Kolekciu hier bývalého sovietského bloku dotvára pixel-artový DreamBreak, ktorý sa odohráva ešte za totality. Ako už tušíte, napriek pixel-artovej grafike sa v tejto hre strieľa.

Na koniec nájdeme aj nejaké väčšie a známejšie záležitosti, aj keď ide skôr o také klišé. V zľave sú totiž dva najnovšie diely Far Cry, čo príde vhod pred blížiacim sa vydaním Far Cry 5 odohrávajúceho sa v súčasnosti vo fiktívnej oblasti v USA. Okrem nich boli zlacnené aj prémiové loot boxy do Halo 5: Gaurdians a plejáda edícii GTA V s rôznou zbierkou mikrotransakcií. Teraz už však okrem shark kariet pribudol Criminal Enterprise Starter Pack, ktorý pomôže naštartovať kriminálnu kariéru v GTA Online. Ako inak, než ďalšími mikrotransakciami.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Jeden komentár

  1. StriderCZ píše:

    Koupil jsem si klasiku známou ještě z Amigy- Another world. Za 30 kč, super. Ale to ovládání je frustrující- při útěku přeskočit jámu v zemi je velký problém. Jinak se ale jedná o velice dobrý kup.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *