Dynasty Warrriors 9 pobeží v 1440p na Xbox One X

Dynasty Warriors 9
Už budúci mesiac sa dočkáme veľkej hack-n-slash akcie Dynasty Warriors 9 a jej tvorcovia už skôr garantovali podporu Xbox One X a PS4 Pro. Na čo sa ale môžeme tešiť?

Na natívne 4K rozlíšenie rozhodne nie. Stále sa však dočkáme vyššieho rozlíšenia; Dynasty Warriors 9 ponúkne na Xbox One X dva grafické režimy. V jednom pobeží v 1080p 60fps, takže ak ide hráčom o plynulosť obrazu, nižšie rozlíšenie je správna voľba. Hráči, ktorí chcú predovšetkým krajší vizuál, budú mať k dispozícii režim 1440p s hardvérovým scalingom pri 30fps. PS4 Pro ponúkne podobné možnosti, ibaže si k 4K rozlíšeniu dopomôže checkerboardingom. Vo výsledku tak Xbox One X ponúkne čistejší obraz.

Čo sa ďalších grafických vylepšení týka, moc sa toho nespomína a vyzerá to, že nastavenia na PS4 Pro budú totožné s Xbox One X. Veľmi sa ale tejto možnosti nečudujeme, vzhľadom na gigantický otvorený svet, ktorý spája všetky predošlé časti. Výsledkom je, že prekročiť Žltú rieku trvá v tomto titule zhruba 5 minút. Jednoducho, Dynasty Warriors 9 kandiduje na jednu z najväčších hier tejto generácie!

via WCCFTech

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Jeden komentár

  1. Rado píše:

    ďalšia nezmyselná azijská sekaćka.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *