Všetky budúce Xbox exkluzivity vyjdú cez Xbox Game Pass!

State of Decay 2
Špekulácie, o ktorých sme počuli koncom minulého týždňa, sa práve potvrdili! Microsoft oznámil veľkú novinku týkajúcu sa všetkých nových exkluzivít, ktorá bude mať priamy vplyv aj na ohlásené chystané tituly ako je Crackdown 3, Sea of Thieves a State of Decay 2.

Spoločnosť oznámila, že všetky budúce first-party tituly budú v deň vydania dostupné cez Xbox Game Pass pre všetkých predplatiteľov. Jedná sa tak o revolúciu v oblasti hernej distribúcie, ktorá zaručí, že si pripravované exkluzivity bude môcť dovoliť skutočne každý. Služba totiž stojí len 7,99€ mesačne a dáva prístup k vyše 100 hrám, ku ktorým sa teraz zaradia aj všetky nové tituly od Microsoft Studios.

Microsoft súčasne potvrdil, že sa zmena dotkne aj nových hier Halo, Gears of War a Forza, čo zahŕňa aj ešte neohlásený Horizon 4. A tým pádom aj Fable 4. Ďalšou novinkou, o ktorej sa naše zdroje zmienili už skôr, je, že Microsoft zaháji predaj Xbox Game Pass kariet v obchodoch. Už od 20. marca/března bude k dispozícii u vybraných predajcov dostupné členstvo na 6 mesiacov za 60 dolárov.

Xbox Game Pass Key Art

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Jeden komentár

  1. StriderCZ píše:

    Tak tohle je vážně BOMBA !!!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *