PUBG dostalo nový update, prináša automatický beh

PlayerUnknown's Battlegrounds PUBG
PUBG dnes ráno mnohých prekvapilo novou aktualizáciou a teraz sme sa konečne dozvedeli, aké novinky prináša update zač.

V poradí šiesta veľká aktualizácia priniesla do hry niekoľko noviniek. Zmeny v modrej zóne k nim síce nepatria, zato do hry pribudol režim automatického bežania. To sa dá aktivovať dvojklikom L3 počas státia na mieste. Hráči tiež môžu po novom vyhodiť používajú zbraň stlačením tlačidla (Y) na obrazovke inventára a počas hrania môžu hráči opäť cyklovať granátmi so šipkou vpravo. Poslednou novinkou v gameplayi je možnosť zrušiť určité akcie počas prezerania inventára.

Aktualizácia priniesla aj dodatočné vylepšenia optimalizácie a opravy chýb. Zmenšilo sa trasenie kamery pasažiera počas jazdy, budovám v okolí vojenskej základne na juhu mapy bola opravená kolízia. Opravené tiež boli problémy s kamerou, zobrazením výsledkov hry, vystupovaním z vozidla či tímovým UI v prípade, že sú od seba hráči priveľmi vzdialení. Aktualizácia má 3,5GB.

PUBG

V lepšom prípade sa dostanete do Top 10

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *