Assassin’s Creed Origins dostane nový New Game Plus režim

Assassin's Creed Origins
Assassin’s Creed Origins si prechádza ďalšími a ďalšími vylepšeniami a okrem dvoch príbehových expanzií a bezplatného Discovery režimu hra dostane v dohľadnej dobe ešte jednu novinku.

Bude ňou režim New Game+, ktorý Ubisoft pridáva na základee prosieb viacerých hráčov. O režime zatiaľ veľa známeho nie je, ale ak bude fungovať tak, ako v každej inej hre, malo by to znamenať možnosť začať novú hru s inventárom a schopnosťami, ktoré hráči odomkli pri predošlom hraní. Vďaka tomu tak môžu byť niektoré pasáže hry podstatne ľahšie – ako napríklad, keď ste sa na samom začiatku hry rozhodli infiltrovať vojenskú vilu v Síwe, kde na vás číhali nepriatelia s vyšším levelom.

Novinku potvrdil komunitný manažér Dominik Voigt, na Reddite známy pod prezývkou domvgt. K režimu dodáva, že Ubisoft čoskoro zverejní bližšie informácie k tomuto režimu, aj keď úprimne si nemyslíme, že by nás Ubisoft prekvapil niečím, čo som hore nespomenul. Okrem toho hráči môžu v nasledujúcich mesiacoch očakávať expanzie Discovery TourThe Curse of Pharaohs, ktorý zavedie hráčov do novej lokality na juhu Egypta.

Assassin's Creed Origins X Final Fantasy

via WCCFTech

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *