Vydanie druhej platenej expanzie Assassin’s Creed Origins bolo posunuté

AC Origins The Curse of the Pharaohs
Pôvodne mala vyjsť expanzia The Curse of the Pharaohs do Assassin’s Creed Origins začiatkom budúceho mesiaca, no to by bolo možno až priskoro po vydaní Discovery Tour updatu.

Ubisoft však túto expanziu vydá o niečo neskôr. Dôvodom je, že štúdio chce priniesť hráčom čo najlepší zážitok a preto venuje viac času jej vývoju. Novým dátumom vydania je teda 13. marec/březen a predchádzať jej bude nový bezplatý quest Llights Among the Dunes, podobne ako tomu bolo pri prvej expanzii, The Hidden Ones. Samostatne sa bude DLC predávať za 20€, inak je súčasťou Season Passu.

Nemŕtva expanzia sa bude drasticky líšiť od doterajších zombie hier. Verí sa, že odcudzenie drahokamov otvorilo portály do Ríše mŕtvych, čo využili celé generácie faraónov na to, aby sa prebudili, vstúpili na Zem a začali ukájať svoj nekončiaci hlad po cudzích dušiach, až dokým sa nepodarí drahokamy uložiť na svoje pôvodné miesto a navždy tak zavrieť portály. Tie fungujú aj samostatne – nielen, že nimi duše faraónov putujú naspäť na Zem, ale aj Bayek môže cestovať do Aaru, kde cez rákosové polia a obrích škorpiónov vyzve na súboj nahnevaných vládcov, aby im doprial večný spánok. Posmrtný svet mení svoj tvar, a tak bude u každého faraóna vyzerať inak. Okrem Aaru však navštívime aj Téby a Údolie bohov.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *