Dying Light oslavuje tretie narodeniny s hráčmi!

Dying Light
Zombie mánia vypukla ešte v časoch Xboxu 360 a aj keď pomaly ustupuje, jednej hre sa podarilo zotrvať dodnes. A asi už tušíte, že nehovorím o ničom inom, než o úspešnom hite Dying Light od poľského štúdia Techland.

Jeho hra, ktorá sa neskôr po vydaní dočkala vylepšenej verzie The Following aj s dodatočnými grafickými vylepšeniami v cene, oslavuje tri roky a pri tejto príležitosti chcú Techland oslavovať s hráčmi. Štúdio má nachystaných hneď niekoľko akcií, ktoré sa budú odohrávať už tento mesiac a zatiaľ čo niektoré sú tematické, iné sú skôr spontánne.

Dying Light Bad Blood

Dying Light: Bad Blood hráčov zasadí do deja o spolupráci a zrade. Alebo to budete vy, kto zradí?

Na počítači to zahŕňa napríklad rôzne rozdávačky herných itemov cez Steam a Gemly, zatiaľ čo na konzolách bude k dispozícii bezplatný obsah pre všetkých hráčov v rámci Content Dropu #3. Súčasne tiež majú byť dostupné obrovské zľavy až do 67% na všetko, vrátane hry a DLC. Štvrtým bonusom bude špeciálny komunitný bounty event Undying Love. Ten sa bude odohrávať, ako názov naznačuje, na Valentína.

Zombie nákaza v podaní Dying Light si do dnešného dňa vyžiadala za vyžiadala vyše 13 miliónov hráčov, z čoho každý týždeň strávi v hre 500 000 rôznych unikátnych hráčov. Poľská hra s absurdnou zberateľskou edíciou dostala vyše 50 ocenení a teší sa vskutku unikátnej hernej komunite, ktorá hru podporuje doteraz, za čo sa Techland plánuje zavďačiť 10 bezplatnými DLC v priebehu 12 mesiacov. Okrem toho je v príprave nový multiplayerový režim, ktorý bude o spolupráci a zrade.

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *